We hebben vorig jaar volop geïnvesteerd in het sociaal ondernemerschap in de regio Noord-Limburg. En dat willen we graag blijven doen! Daarvoor gaan we in onze aanpak wel wat veranderen.

Hoe? Dat bedenken we graag samen met jou! Hoe dan ook willen we een steviger Impactmakersnetwerk vormgeven. Dit netwerk zal bestaan uit burgers, ondernemers, overheden en organisaties die beseffen dat we voor maatschappelijke uitdagingen staan, die we wellicht op een ondernemende manier kunnen aanpakken. Wat wordt de concrete invulling van het netwerk en wie gaat hier welke rol in spelen? Ook dat verkennen we graag met jou. Dat doen we op twee opvolgende denk- en doe-avonden waarvoor we jou graag uitnodigen.

14 maart: Divergeren.
Het ophalen van behoeftes, het brainstormen over mogelijkheden en het oproepen tot deelname aan het proces.

20 maart: Convergeren.
Het toetsen op haalbaarheid, het maken van keuzes o.b.v. vooraf gestelde factoren en het bepalen van het vervolgproces.

We nodigen je dan ook van harte uit om op 14 en/of 20 maart om 19.30u naar de Ringoven (Ringovenstraat 12, Panningen) te komen en samen te verkennen wat de kansen en mogelijkheden van het Impactmakersnetwerk (voor jou) zijn.

Zie jij misschien een rol voor jou binnen het netwerk? Of wil je enkel mee brainstormen? Meld je dan zsm aan via info@impactfabriek.com.  Vermeld svp duidelijk of je op 1 of beide avonden komt. Vragen? Stel ze gerust!