Creatief denken

Energieker, efficiënter, productiever, gezonder, plezieriger, positieveren met oneindig veel nieuwe opbrengsten! Wat kan het jezelf en je team niet allemaal opleveren als er creatiever en innovatiever naar veranderende situaties en de teamontwikkeling gekeken wordt en dat tegelijkertijd ook nog eens heel veel energie brengt! Creatief denken is namelijk ALTIJD toepasbaar en natuurlijk ook, met de juiste tools en technieken, aan te leren. Zo kan men binnen het team op de lange termijn creatief denken blijvend toepassen tijdens studiedagen, vergaderingen, brainstormsessies, bij het vernieuwen van producten en processen en noem maar op!

 

Het is namelijk nu eenmaal zo dat alles (om ons heen) dwingt om in patronen te denken. En maar goed ook! Stel je voor dat je iedere keer als je een brief schrijft, je na moet denken over hoe de letters eruit zien, hoe je het woord schrijft, dat je er een zin van maakt, of er nog een leesteken bij moet, dat zou je een hoop tijd kosten! Daarom creëert je brein een patroon, zodat je steeds gemakkelijker de handelingen toepast. Net als het rijden in een auto; hoe vaak betrap jij jezelf erop dat je aankomt op een bestemming en geen moment na hebt gedacht over de route of het schakelen? Dat gaat vanzelf, we staan er meestal niet meer bij stil; het werkt toch?!

Dan kun je je vast voorstellen hoe moeilijk het is om uit die patronen te stappen om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen. Daar help ik jou en je team met veel plezier mee! Een workshop creatief denken, modules teampower om je team sterker te maken of een training creatief denken in de praktijk voor een echte lang termijn beweging in jouw organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Daarnaast maken we graag programma’s op maat om helemaal aan te sluiten bij de behoeftes van jouw organisatie.