Zoals jullie hebben kunnen lezen in deze blogpost gaat het nieuwe seizoen van de Impactfabriek van start zonder Elisa. Ik moest hier even van slikken want mijn maatje, mijn impactstrijdster van het eerste uur, waar ik zoveel lol en mooie momenten mee heb beleefd gaat mij voor onbepaalde tijd verlaten! Het is haar ontzettend gegund en ik vind het stoer dat ze haar eigen koers vaart. Betekent dit dat ik alleen verder ga? Nee, zeker niet! Aan boord van de Impactfabriek komt Tom Vaessen. Tom heeft al een rol gespeeld in onze programma’s en bijeenkomsten en hij vindt het een eer om dit nóg meer te gaan doen. Top!

Koers
En welke koers gaan we dan varen? Heel simpel. We willen nóg meer het platform zijn waarop sociaal ondernemerschap zichtbaar, bespreekbaar en uitvoerbaar wordt. Ook dit jaar gaan we programma’s aanbieden om ondernemers de volgende stap te laten zetten naar socialer ondernemen. Daarnaast zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om een professionele Impactmakers-community op te zetten. We hebben gemerkt én gezien dat er behoefte is aan verbinding. Verbinding van mensen die snappen dat we de dingen ánders moeten gaan doen. Mensen die de dingen anders wíllen gaan doen. Die misschien nog niet altijd weten wat en hoe, maar die bereid zijn om hierover mee te denken, mee te praten en mee te doen. Impactmakers! We willen ze nóg meer vinden en binden.

Meedoen
De komende tijd gaan we nieuwe samenwerkingen zoeken, de agenda vullen en jou als impactmaker op de hoogte houden. Heb je ideeën voor ons, over hoe we nóg meer impact kunnen maken, schroom niet om ons te mailen of te bellen. Want impact maken doe je samen!