Ondernemen met maatschappelijke slagkracht

Wij geloven dat we samen kunnen bouwen aan een sterk en mooi Nederland: van nu maar zeker ook van morgen. Ondernemers zijn hierin een ontzettend belangrijke spil. Ondernemers van nu zien dat je altijd onderneemt in een sociale context. Inspelen op trends is daarom ook zo ontzettend belangrijk en gaat wellicht het verschil maken hoe je als ondernemer je economisch rendement kunt waarborgen, nu én in de toekomst.

Wil je, als gemeente of als regio, sociaal ondernemerschap een boost geven, zodat ondernemers nog meer maatschappelijke slagkracht krijgen? Onze programma’s ‘Van niets naar iets’ en ‘Hart ter zake’ richten zich er op dat bestaande of startende ondernemers hun sociale missie kunnen uitbreiden tot een duurzaam business model.

Beide programma’s staan in het teken van het opdoen van kennis en inspiratie (o.a. ontwikkeling verdienmodel, trendwatching, marketing en pitching), het uitbreiden van het sociale ondernemersnetwerk én het faciliteren van samenwerking. Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Voor de regio Noord-Limburg hebben wij startersprogramma ‘Van niets naar iets’ gefaciliteerd. Voor de Gemeente Venray het programma ‘Hart ter zake’ voor bestaande ondernemers.

Impressie programma's