In het programma word je gespiegeld door ons en door mede-deelnemers. Welke waarde wil jij nu écht leveren als ondernemer? Onze kennis, kunde & netwerk bieden jou de focus om jouw onderneming een boost te geven. We bieden je een plek die bruist van optimisme en energie waar je samen met andere ondernemers stappen kunt zetten om jouw onderneming nog meer waarde te laten leveren.

Werkwijze

De Impactfabriek werkt vanuit creativiteit, ontmoeting, inspiratie en – uiteraard- impact. Deze elementen komen terug in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van samen. Juist daarom vinden wij het belangrijk om een programma te kunnen vormgeven dat nauw aansluit bij jou als ondernemer. Wij bouwen ruimte in om in gesprek te gaan met de geïnteresseerde ondernemers.

Onderwerpen die in het programma aan bod zullen komen:

  • Verdieping in de why van jouw ondernemerschap
  • Het inrichten van je businessmodel aan de hand van het Business Model Canvas
  • Financieringsmogelijkheden
  • Jouw verhaal en pitchen

Wanneer, hoe & wat?

Het programma heeft een looptijd van 3 maanden en start in mei 2017. Op dinsdagavond 2 mei (19.30 – 21.00) houdt de Impactfabriek een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis van Venray. Voor aanmelden en vragen kun je mailen naar info@impactfabriek.com of telefonisch contact via programmamaker Kim Hendriks (06-4209 4201).

Het maximaal aantal deelnemers is 15. Bekijk ook voor wie dit programma bedoeld is en wat het programma jou oplevert en kost.

 

Het programma ‘Hart ter zake’: je boterham verdienen én maatschappelijk bijdragen