Startersprogramma Van niets naar iets

Startersprogramma Van niets naar iets

  • Client:
    Condé Nast
  • Date:
    maart 03, 2017
  • Category:

About Project:

Een vloer vol idealen: hier ligt de wereld van morgen

 “Dinsdagmorgen 7 maart, het is dag 1 van editie 1 van ons startersprogramma ‘Van niets naar iets’. De 18 deelnemers druppelen de Fabriek in Maasbree binnen. We zitten dus niet alleen létterlijk in de Fabriek maar ook figuurlijk: in de Impactfabriek.”

In zes programmadagen hebben deze startende sociaal ondernemers gewerkt aan hun droom, hun business: ondernemen én maatschappelijke impact hebben. Ze hebben vragen gesteld en de kracht van hun eigen verhaal (h)erkent. Wat een ontzettend gave, enthousiaste groep! Ieder met een eigen startpunt, eigen vragen en twijfels, ieder met mijlpalen en ieder met een eigen plan en stappen. Van het inschrijven bij de KvK (‘ja, ik ga het doen!’) tot ambitieuze doelstellingen (‘over 2 jaar sta ik op TEDxSeattle met mijn concept’) tot het in de koelkast zetten van het plan (‘het is nog niet mijn tijd’). En ja, ook dat soort beslissingen vragen moed en horen erbij. Wij hebben het als ontzettend tof ervaren om een groep mee te maken die onderzoekt, elkaar ondersteunt, lol heeft én stappen zet.

Stuk voor stuk verhalen vol idealen, dromen én drive. Wij zijn ervan overtuigd: deze club mensen gaat daadwerkelijk impact maken!” 

Share :