Ik word héél blij van mensen die doen waar hun hart voor klopt. Alleen dán klopt het! Dit klinkt simpel maar dat is het niet. Hoeveel mensen ken je die écht doen waar ze gelukkig van worden? Die met recht zeggen: “Ik ben de gelukkigste man/vrouw op aarde dat ik mag doen wat ik nu doe!” Het is mijn passie en professie om deze energie los te krijgen. Dit doe ik als creatief facilitator, dagvoorzitter en moderator van congressen en bijeenkomsten. Daarnaast zet ik mijn diensten regelmatig op vrijwillige basis in voor mooie projecten. Zo heb ik aan de wieg gestaan van de eerste burgertop in de gemeente Venray.

Afgelopen jaar was ik al als mede-organisator en facilitator betrokken bij de activiteiten van de Impactfabriek. Dit was voor mij als een kers op de taart. Werken met intrinsiek gemotiveerde mensen die zich in willen zetten voor de wereld van morgen! Ik vind het een eer dat ik een grotere rol mag gaan nemen. Mijn uitdaging: nóg meer mensen inspireren en in beweging krijgen naar dát waar hun hart voor klopt!

Creatieve en gave groet,
Tom Vaessen