Tom Vaessen

Binnen de Impactfabriek is Tom energieleverancier van beroep. Niet bij NUON of Essent, maar vanuit zichzelf. Tom brengt energie in grote of kleine bijeenkomsten als dagvoorzitter of als Lego® Serious Play® facilitator. Bij alles wat hij doet laat hij zich maar al te graag uitdagen om te komen tot een conferentie of bijeenkomst met impact.

Niet alleen je inhoudelijke programma maakt het succes, maar de juiste beleving en moderatiestijl maken het een event waarover nagepraat wordt. Of het een workshop is van een uur of een conferentie van een paar dagen, een goed event design levert een hogere waarde voor de deelnemers én voor de organiserende partij.

Als dagvoorzitter brengt Tom natuurlijk energie, maar ook creativiteit, saamhorigheid, veiligheid en de scherpte die wordt gevraagd van een moderator. Dit doet hij onder andere door verschillende werkvormen in te zetten om de bijeenkomst naar hoger level te tillen.

Eén van de methoden waar Tom graag mee werkt is Lego® Serious Play®. Plato zei ooit: “Speel een uur met iemand en je leert deze persoon beter kennen dan een jaar lang met elkaar te praten.” Lego® Serious Play® is hier het voorbeeld van. Het is een methode die veel lol, energie en vooral impact genereert, waar mensen met plezier op terug kijken.

Inderdaad toch weer dat spelen…

Tom Vaessen

06 - 338 325 69